Feesten en partijen

Een bijzondere locatie voegt absoluut iets toe aan een feest, diner of zakelijke events. Paviljoen Bruut met zijn natuurlijke omgeving direct aan het strand van Zandvoort  is dan  een goede keus.

Het gezellige, warm paviljoen is uitstekend ingericht en beschikt over alle relevante presentatie faciliteiten. De grootte van het paviljoen leent zich voor grote gezelschappen om bijvoorbeeld een huwelijk of een jubileum te vieren. Maar we zijn ook te gebruiken voor besloten meetings, presentaties of wellicht een zakelijke hei-sessie. Na afloop kunt u gezamenlijk op onze terras plaatsnemen. Bovendien – misschien wel het belangrijkste – is de kwaliteit van onze keuken befaamd.

Wat dacht u van een bbq, buffet, informele lunch of liever toch een diner in stijl? Misschien met live muziek? Wilt u het kleinschalig, intiem of juist groots? Zijn er speciale wensen? Onze event manager (rechtstreeks te bereiken op 06 21 60 71 38) zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt feesten, vergaderen of uw bruiloft vieren.

Making memories, daar gaat het om.